Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tekerés a „kónuszkirály” emlékére

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. szeptember 26. 17:00
Tekerés a „kónuszkirály” emlékére
Szeptember 29-én tartják a Brumár Mihály Kerékpáros Emlékversenyt

Brumár Mihályra emlékeznek családtagjai, barátai és a sportág képviselői szeptember 29-én. Az emlékverseny ötletéről a gyulai kerékpársport ikonjának tiszteletére rendezett áprilisi eseményen beszélt először Brumár Beatrix.

Brumár MIhályra emlékezik a gyulai kerékpársport

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A kónuszkirály lánya korábban elmondta,  édesapjáról, a gyulai kerékpársport ikonikus alakjára egy utánpótlás-kerékpárversenyen is megemlékeznek, amelyet a gyulavári kastélynál tartanak.

– A versenyen a 6–19 éves korosztály indulhat, de lesz családi váltó is, hiszen azt szeretnénk, ha ez egy örömünnep lenne mindenki számára – fejtette ki.

Az emlékbringázáson a versenyzők hét korcsoportban vágnak majd neki a 2,8 és 11,2 kilométer közötti távoknak. A viadal célja az emlékezésen kívül az, hogy fellendítse és népszerűsítse a gyulai kerékpársportot, felkutassa és versenyeztesse a tehetséges utánpótláskorú kerékpárosokat.

Az egész napos rendezvényen újraélesztési bemutató, zene és egyedi kerékpárok bemutatója is szerepel a programok között, a gyermekek felhőtlen jókedvéről pedig Andor bohóc gondoskodik.

A Brumár Mihály Kerékpáros Emlékverseny reggel 9 órakor egy emléktekeréssel indul útjára, 9 óra 30 perckor pedig az utánpótláskorú versenyzők rajtolnak el.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)