Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megszökött egy elítélt a gyulai börtönből

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2019. szeptember 06. 16:57
Megszökött egy elítélt a gyulai börtönből
Németországban akart munkát vállalni, de indulás előtt elfogták a rendőrök

Fogolyszökés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy 41 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen, aki az eltávozásról nem tért vissza a gyulai börtönbe – tájékoztatott pénteki közleményében a Békés Megyei Főügyészség.

Mint írták, a vádlott 2018 októberében a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokának engedélyével hagyta el három napra a börtönt egy orvosi beavatkozás miatt. 

Az elítélt úgy döntött, nem tér vissza a büntetés-végrehajtási intézetbe, hanem megpróbál állást találni, hogy a családját anyagilag segítse. Budapestre utazott, ahol egy ismerősénél húzta meg magát, és az interneten keresztül felvetette a kapcsolatot egy munkaerő-közvetítő céggel.

A férfi Németországban vállalt volna munkát, ahová kisbusszal szállították volna ki. Meg is jelent a munkaerő-közvetítővel korábban megbeszélt helyen, a Keleti pályaudvar mellett, ott azonban a rendőrök elfogták, és visszaszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe. A vádlott tíz napig volt szökésben – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)