Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az iskolakezdést segítette Mikus Éva Dénesmajorban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. augusztus 27. 17:00
Az iskolakezdést segítette Mikus Éva Dénesmajorban
Családi napot tartottak a településrész közösségi házában

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Családi napot tartottak a dénesmajori közösségi házban augusztus 24-én. Az eseményen ruhaturi, játékos vetélkedők és közös ebéd is várta a résztvevőket.

Ahogy azt Rácz Gábor, az intézmény megbízott vezetője elmondta, hagyományossá vált, hogy az iskola közeledtével közösségi programot szerveznek a helyi közösségi házban. A rendezvényen a család minden tagja megtalálhatta a kedvére valót, hiszen ruhaturit és játékos vetélkedőket is rendeztek.

– A családi nap támogatója – ahogy minden évben – Mikus Éva volt, aki Mészáros Ilonával, Debreczeni Klárával és Bagosi Sándorral karöltve gondoskodtak az adományokról. Mi magunk között Mikus Évát Dénesmajor angyalának is nevezzük – árulta el az intézményvezető.

 

 

Forrás: Mikus Éva

Az adományozók a rengeteg ruha és nyalánkság mellett az iskolakezdésről is gondoskodtak, hiszen füzeteket, íróeszközöket és az iskolai élethez szükséges eszközöket adtak át a gyermekeknek.

A rendezvényt egy közös ebéd zárta, amelyen finom babgulyás falatozása közben beszélhették meg a résztvevők a családi nap eseményeit.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)