Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új vezető a gyulai OTP Bank élén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2019. augusztus 08. 11:00
Új vezető a gyulai OTP Bank élén
Házhoz jön az OTP Bank

Létszámbővítéssel, a prémium és a privát banki szolgáltatások fejlesztésével, valamint az otthonunkban felkereső mobilbankári szolgáltatás továbbépítésével teszi még színvonalasabbá a gyulai OTP Bank működését az új fiókvezető, Vincze Zsolt István.

Vincze Zsolt István

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Az OTP Bank rendkívül sokat változott az elmúlt években is. Immár regionális nagybankként a régió 11 országában van jelen, ügyfelei száma meghaladja a 18,5 milliót. Büszkeséggel tölthet el mindannyiunkat, hogy a határainkat átlépve is találkozhatunk OTP-s bankfiókkal. A fejlesztésekben is élen jár a hitelintézet, elég csak a modern internetbanki szolgáltatásokra, az Apple Pay szolgáltatás magyarországi bevezetésére vagy a Simple applikációra gondolni.

Az új gyulai fiókvezető, Vincze Zsolt István számára is rendkívül fontos, hogy egy olyan nagy múltú intézmény csapatát erősítheti, mint az OTP Bank. A Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán közgazdászként végzett, egygyermekes, 34 éves fiókigazgatónak az a legfőbb célkitűzése, hogy a gyulaiak minél elégedettebbek legyenek az OTP Bank szolgáltatásaival, hogy igényeiknek megfelelő termékeket tudjanak igénybe venni. Az ügyfelek még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében 1-2 hónapon belül bővítik a fiókban dolgozó ügyintézők létszámát.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én vehettem át a gyulai OTP bankfiók vezetését, hiszen történelmi, nagy polgári hagyományokkal rendelkező városként Gyula központi szerepet tölt be a térségben, és az itteni fióknak mindig is kitüntetett szerepe volt az OTP Bank hálózatában” – mondta Vincze Zsolt István.

Gyulán is egyre több ügyfél érdeklődik az OTP Bank folyamatosan bővülő szolgáltatásai iránt, amelyek szinte az összes élethelyzetre megfelelő pénzügyi megoldást kínálnak. A családtámogatási terv konstrukciói is mind elérhetőek a banknál, így az új babaváró kölcsön, a csok és a falusi csok is. A bank szolgáltatásai közül Vincze Zsolt István kiemelte, hogy egyre nagyobb az igény a prémium és privát banki szolgáltatások iránt, amelyek megkülönböztetett kiszolgálást nyújtanak az ügyfeleknek, s amelyekkel további extra kedvezményeket érhetnek el. A másik nagyon fontos szolgáltatása a banknak, amely egyre több érdeklődőt vonz, a teljesen ingyenes mobilbankári szolgáltatás, amelynek köszönhetően a bank meglévő vagy leendő ügyfelei úgy tudnak például lakáshitelt igényelni, hogy a papírmunka nagy részében a mobilbankár segít, sőt, ha szükséges, házhoz is megy kollégánk, ezzel is megkönnyítve az ügyintézést.

Az OTP Bank az utóbbi években olyan, a hazai piacon úttörőnek számító fejlesztéseket mutatott be, mint a digitális aláírópad, az immáron országszerte elérhető készpénz ki- és befizetésére alkalmas okos ATM-ek, vagy a készpénzmentes fizetést forradalmasító, akár más pénzintézetek ügyfelei számára is elérhető mobilfizetés.

Vincze Zsolt István szerint a kiemelkedő fejlesztések mellett fontos az is, hogy az OTP Bank hosszú időre visszanyúló kapcsolata a gyulaiakkal a bizalmon alapul, és felkészült, szakértő munkatársaink személyesen is támogatják az itt élők pénzügyi céljainak megvalósulását. Minden kedves meglévő és leendő ügyfelünket nagyon nagy szeretettel és bizalommal várjuk a gyulai OTP bankfiókban – zárta gondolatait a fiók igazgatója.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)