Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit a Varázsszoba tábor

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. július 17. 09:01
Harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit a Varázsszoba tábor
Idén a tibeti hangtálakkal is megismerkedtek a gyerekek

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit július 15-én a Varázsszoba élménytábor, amely az idén is különleges programokkal várja a gyerekeket. Az egyik ilyen Veres Reményke foglalkozása, ahol a tibeti hangtálakat ismerhették meg a résztvevők.  

Bajóné Aradszky Anett táborvezető a programokkal kapcsolatban lapuknak elmondta: a kreatív élménytáborban Kéri László festőnek köszönhetően idén is komoly képzésben részesülnek a gyerekek. 

– A belső kép vászonra kerülését különböző tevékenységek segítik a hét során, ilyen szerepet töltenek be a tibeti hangtálak is. Újdonság a zentangle meditatív rajzolás elsajátítása is, amely kiválóan alkalmas a koncentráció fejlesztésére, a stresszoldásra és a flow-élmény átélésére. Emellett idén sem maradnak el a mozgásos fejlesztő csapatjátékok, valamint a kincskeresés a tündérek és manók világában. A tábor ezúttal is közös kiállítással zárul – részletezte a tábor vezetője. 

A kicsiknek bemutatott tibeti hangtálakról Veres Reményke elmondta: a terápia jótékonyan hat a testi és a szellemi működésre, általa könnyebben megnyílnak a fiatalok. Hozzátette: a terápia tanulási zavarok és álmatlanság esetén, valamint stresszoldásnál is hasznos lehet, hiszen a hangtálak által keltett rezgések által az ember feltöltődik, és javul a koncentrálóképessége.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)