Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elkezdődött az észak-törökzugi cross-fitnesz park kivitelezése

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. július 12. 11:09
Elkezdődött az észak-törökzugi cross-fitnesz park kivitelezése
A beruházás költsége 5,5 millió forint

széplaki lehel és kónya istván

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Elkezdődött az észak-törökzugi cross-fitnesz park kivitelezése – számolt be róla Kónya István alpolgármester és Széplaki Lehel, a kivitelező Zen-Laki Kft. vezetője július 12-én a helyszínen.

Kónya István elmondta, hogy egy olyan fejlesztés indult el, amelyre régóta várnak a törökzugi lakosok, hiszen már tizenhárom évvel ezelőtt, 2006-ban is felmerült az igény egy kültéri cross-fitnesz parkra.

Hozzátette: sikerült egy olyan TOP-os pályázatot megnyerni, amelynek köszönhetően elkezdődhetett a 11x9 méteres hasznos alapterületű park kivitelezése, amelyet az idősebb és fiatalabb korosztály egyaránt igénybe vehet.

A beruházás összértéke 5,5 millió forint, amelyből 3 millió forint a pályázat által elnyert összeg, 2 millió forintot az Egészséges Városért Közalapítvány biztosított a projekthez, a fennmaradó 500 ezer forinttal pedig az önkormányzat járult hozzá a kivitelezéshez.

A park részleteiről Széplaki Lehel számolt be: mint mondta, a park gumitégla ütéscsillapító borítást kap, valamint olyan kombinált eszközöket – többek között párhuzamos korlátot, fekvőtámasz padokat és húzódzkodókat –, amelyekkel saját testsúlyos edzések végezhetőek.

Az alpolgármester hozzátette még, hogy az alap kijelölése és kiásása után hétfőn kezdődik el a munka érdemi része, a befejezést augusztus 8-ra, az átadást pedig egy augusztus 20-a előtti időpontra tervezik.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)