Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elindult a kétnapos Patrióta Borterasz Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. június 14. 17:44
Elindult a kétnapos Patrióta Borterasz Gyulán
A programsorozaton több neves borász tart előadást

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Pénteken délben elindult a Patrióta Borterasz Gyulán. A Patrióta kisvendéglő programsorozatáról Csiszér-Nyári Katalinnal beszélgettünk.

A szervező elmondta, hogy hagyományteremtő szándékkal indították a kétnapos eseményt, amely pénteken délben a terasz nyitásával kezdődött.
 
– Évente több borvacsorát tartunk, erre az eseményre azokat a borászokat hívtuk el, akik már jártak nálunk. Előadásokat tartanak, este pedig megnyitóval, vacsorával és zenével várjuk a résztvevőket – ismertette Csiszér-Nyári Katalin
 
Hozzátette: idén olyan neves borászatokat hívtak meg, mint a Balla Géza Pincészetének képviselői, Palkó Gabriella, Bakonyi Péter és a Böjt Borászat képviseletében Böjt Gergő.
 
A programok sora délután előadásokkal indult, majd fél hatkor Görgényi Ernő nyitotta meg az eseményt. Kora este ötfogásos borvacsora kezdődött, amelyen öt bort kóstolhatnak meg a programra előzetesen helyet foglalók.
 
Szombaton délután a megjelenteket újra előadásokkal várják, a programra előzetes helyfoglalás javasolt. Este hat órakor borvacsora kezdődik, és a helyszínen Téglás Gergő zenél majd.
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)