Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Patrióta Gyulai Kisvendéglő nyerte a Virágok a gasztronómiában versenyt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2019. május 28. 16:30
A Patrióta Gyulai Kisvendéglő nyerte a Virágok a gasztronómiában versenyt
A megmérettetést a Gyulai Virágok Fesztiválja során hirdették meg

a patrióta gyulai kisvendéglő nyerte a megmérettetést

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Átadták a Gyulai Virágok Fesztiválja során megrendezett Virágok a gasztronómiában verseny fődíját május 28-án, amelyet idén a Patrióta Gyulai Kisvendéglőnek ítéltek.

A helyszínen megtudtuk: 2019-ben először a közönségszavazatok mellett egy szakmai zsűri által is értékelésre kerültek a csatlakozó éttermek. Az idei év négy nevezője közül a Patrióta Gyulai Kisvendéglő lett a nyertes. 

A győztest egy több százezer forint értékű marketingcsomaggal, valamint egy két főre szóló, kétéjszakás wellnesshétvégével ismerték el. A díjat Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője adta át. 

A díjátadón részt vett Barna Ádám séf is, aki a szakmai zsűri vezetője volt. A helyszínen egy szakmai fórumbeszélgetés keretében ismertette az értékelés során szerzett tapasztalatait.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A szakember kiemelte, hogy a manapság a virágokkal való főzés túl kell, hogy mutasson azon, hogy virágokat helyezzünk el az ételek tetején, hiszen azok sokszor fűszerként, mártásokban és öntetekben is kiválóan megállják a helyüket. Hozzátette: egy-egy ilyen kihívás nem a versenyről szól, hanem arról, hogy minden résztvevőnek tanulási, fejlődési lehetőséget biztosítson. 

A szervezők nevében Komoróczki Aliz hozzáfűzte, hogy az eseménnyel egy olyan fórum veszi kezdetét, amelyet évente több alkalommal hívnak majd életre abból a célból, hogy a gyulai gasztronómia a helyi éttermek képviselőinek együttgondolkodása nyomán továbbfejlődhessen.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)