Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Kézműves Sörfesztiválon lazíthatsz Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. június 05. 13:00
A Kézműves Sörfesztiválon lazíthatsz Gyulán
Programajánló

Június 7–10. között második alkalommal rendezik meg a gyulai várkertben a Kézműves Sörfesztivált

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Művelődési központ

Június 8-án videós találkozót szerveznek, ahol az érdeklődők népszerű youtuberekkel találkozhatnak. Az első találkozó 9.30-kor, a második 13.45-kor, a harmadik 17.45-kor kezdődik. A jegyárakról a videostalalkozo.hu oldalon tudhatnak meg többet az érdeklődők. A Lifelong learning – avagy élethosszig tartó tanulás című fotókiállítást június 17-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Ünnepi Könyvhét

Június 13–19. között rendezik meg a 90. Ünnepi Könyvhét és 18. Gyermekkönyvnapok elnevezésű programsorozatot. A Kossuth téren két napon keresztül könyvvásár és cserebere várja a látogatókat, a könyvtárban pedig könyvbemutatókat és író-olvasó találkozókat tartanak.

Kézműves Sörfesztivál

Június 7–10. között második alkalommal rendezik meg a gyulai várkertben a Kézműves Sörfesztivált. Pénteken, a hivatalos megnyitó után a Halott Pénz és DJ Dominique szórakoztatja a közönséget, majd retródiszkó lesz. Szombaton átadják a Central European Beer Awards 2019 díjait, este a Lord és a Republic áll színpadra. Vasárnap sörbemutatókkal folyatódik a fesztivál, a nagyszínpadon pedig a Vad Fruttik és Ákos lesznek a sztárfellépők. Hétfőn, napközben a gyermekeké lesz a főszerep, este pedig Ganxta Zolee és a Kartel, valamint a Bikini szolgáltatja a talpalávalót. Napijegyeket elővételben – kivéve a vasárnapra – 1500 forintért, négynapos bérletet 5190 forintért vehetnek az érdeklődők.

Patrióta Gyulai Kisvendéglő

Június 14-én és 15-én mini borfesztivált rendeznek az étterem teraszán, ahol Palkó Gabriella, Böjt Gergő, Bakonyi Péter és Balla Géza borászok közreműködésével előadásokon, kóstolókon és borvacsorákon vehetnek részt az érdeklődők.

Várkert

Június 15-én, szombaton rendezik meg a Küzdelem Napja elnevezésű küzdősportgálát.

Kohán Képtár

A Nagybányától Brassóig – erdélyi festők a Böhm-gyűjteményből című kiállítást augusztus 25-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Könyvtár

A Fonalvarázs című tárlatot június 8-ig tekinthetik meg az érdeklődők. Június 6-án, csütörtökön 18 órakor Gläserner Übersetzer, azaz A látható műfordító címmel nyílik kiállítás a német olvasóterem megnyitásának 25. évfordulóján. Az eseményen jelen lesz Csősz Róbert műfordító, aki Kiss Lászlóval beszélget majd. Az 1956-os forradalom utáni megtorlás vidéki áldozatai címmel rendez közös konferenciát a bibliotékában a Magyar Nemzeti Levéltár és a Nemzeti Emlékezet Bizottság június 13-án, csütörtökön 11 órától. Az eseményen az MNL Békés Megyei Levéltárának nyugalmazott igazgatója, Erdmann Gyula köszönti a résztvevőket, majd előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők.

Gyulavári kastély

Volent Kati grafikus Nagyszalonta és Erdély című kiállítását június 10-ig tekinthetik meg az érdeklődők. A babakiállítás őszig látogatható a kastélyban.

Százéves cukrászda

Salga Máté fotókiállítása a hónap végéig megtekinthető.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)