Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nívós nevezési lista

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2019. május 21. 10:30
Nívós nevezési lista
Körvonalazódik a Gyula Open mezőnye

Az utóbbi évek gyakorlatához hasonlóan idén is megrendezi a Magyar Tenisz Szövetség az ITF Pro Circuit versenysorozatát Magyarországon, hogy a magyar játékosok hazai pályán is szerezhessenek ATP pontokat. Az idei sorozat május 27-én Gyulán veszi kezdetét egy 25.000 dolláros férfi versennyel. A Magyar Tenisz Szövetség immár harmadik alkalommal szavazott bizalmat Gyula városának, azon belül a Tenisz Szabadidő Sport Klubnak, hogy megrendezze a hazai ITF World Tennistour versenysorozat első versenyét.

 

Forrás: Tenisz Szabadidő Sport Klub

Az ITF honlapján már látható az előzetes nevezések listája, amely még a verseny kezdetéig változhat, de már körvonalazódik a III. Gyula Open mezőnye. A nevezések alapján jelenleg a versenyzők között az európai tenisz nemzeteken (francia, olasz, cseh, svéd, német, orosz, ukrán, belga, finn, szerb, horvát, szlovák, angol, román, spanyol) kívül, a listán szerepel brazil és zimbabwei versenyző is.

A fiatal magyar tehetségek mellett, a németek ellen szereplő két Davis-Kupa játékosunk, Borsos Gábor és Szintai Dávid is pályára lép.

Mindenkit szeretettel vár a Tenisz Szabadidő Sport Klub vezetése május 27-június 2. között a III. Gyula Open nemzetközi teniszversenyen, az Id. Christián László Városi Sporttelep teniszpályáin.

A Gyula Open küzdelmeire a belépés díjtalan.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)