Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Munkáspárt szerint az Európai Parlamentnek az emberekkel kell foglalkoznia

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. május 15. 14:00
A Munkáspárt szerint az Európai Parlamentnek az emberekkel kell foglalkoznia
Gyulán tartott gyűlést Thürmer Gyula pártelnök

Gyulán tartott gyűlést május 15-én Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke, aki ismertette pártja programját a közelgő európai parlamenti választásokkal kapcsolatban.

thürmer gyula

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Thürmer Gyula emlékeztetett: május 26-án választás lesz, amely során eldönthetjük, hogy kik képviseljenek minket az Európai Parlamentben. Mint mondta, a Munkáspárt összegyűjtött 26 ezer ajánlást, így egyike annak a kilenc pártnak, amely indulhat a voksoláson.

A párt elnöke kifejtette: a Munkáspárt azt szeretné, ha az EP az emberek dolgaival foglalkozna, ezért szeretnék módosítani az alapszerződést, valamint olyan intézmények létrehozását szorgalmaznák, amelyek ellenőrzik a bürokráciát, hogy többet ne fordulhasson elő az, hogy ide jön egy nyugati bank, és devizahiteleket ad az állampolgároknak.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Mint mondta, meg kellene erősíteni a nemzeti szuverén intézményeket, hiszen az európai tartalékok a nemzetben vannak, ezért vissza kell szorítani a multinacionális intézményeket. Hangsúlyozta azt is, hogy Európának gazdasági és politikai szervezetként kellene működnie, nem pedig katonaiként.

Hozzátette: Oroszországgal békében kell élnünk és együttműködnünk, de olyan kérdésekben is szeretnének megoldást találni, mint a migráció, ugyanis ellenzik az unió migránsbarát politikáját.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)