Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idősek pénzére utazott a banda

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. május 04. 10:00
Idősek pénzére utazott a banda
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Kifosztottak egy idős asszonyt január 22-én, Békéscsabán. A lakótelepi házba, ahol a 88 éves nő lakik, azzal kéredzkedtek be idegenek, hogy papírt gyűjtenek, a reklámújságokat, szórólapokat szeretnék összeszedni.

 

Forrás: police.hu

Miután a lépcsőházba bejutottak, bementek az idős asszony lakásába is. Szóval tartották a nőt, elterelték a figyelmét és a ruhásszekrényéből elvitték a megtakarított pénzét, ami több mint egymillió forint volt. A történtek után a Békéscsabai Rendőrkapitányság kifosztás bűntett miatt rendelt el nyomozást.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei május 2-án, Budapesten elfogtak két nőt és egy férfit, közülük a gyanú szerint a két nő járt Békéscsabán.

A 38 éves nyáregyházi B. Krisztinának és a 49 éves gyáli R. Juditnak a 60 éves budapesti B. Zoltán segített abban, hogy eljussanak Békéscsabára, majd a bűncselekmény elkövetése után el tudják hagyni a várost. Amikor a rendőrök a két nőt elfogták, nem B. Zoltán, hanem Gy. Róbert volt velük, ő vezette azt a személygépkocsit, amiben a nők utaztak. A 24 éves budapesti férfi a nyomozás adatai szerint 2019 áprilisában Pest megyébe és Heves megyébe vitte el a két nőt, akik a békéscsabaihoz hasonló módszerrel pénzt és arany ékszereket vittek el idős nőktől.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a két férfit és a két nőt kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítja, közülük hárman, B. Krisztina, R. Judit és Gy. Róbert őrizetben vannak. A rendőrség vizsgálja, hogy Békés, Pest és Heves megyék mellett a csoport tagjai más megyében követhettek-e el bűncselekményeket és lehettek-e további társaik.

GYULAI HÍRLAP • 2019. május 04. 10:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)