Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sikeres együttműködésen van túl a Gyulahús Kft. és a Magna Cum Laude

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. április 12. 11:35
Sikeres együttműködésen van túl a Gyulahús Kft. és a Magna Cum Laude
A zenekar albumát és születésnapi koncertjét is támogatta a húsipari cég

görgényi ernődaka zsolt és a magna cum laude

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Sikeres együttműködésen van túl a Gyulahús Kft. és a Magna Cum Laude együttes – számolt be róla Görgényi Ernő polgármester, Daka Zsolt ügyvezető és a zenekar április 12-én a Gyulahús Kft. székházában.

Görgényi Ernő azzal kezdte, hogy jeles nap a mai, hiszen ma kezdődik a jubileumi Gyulai Pálinkafesztivál. Hozzátette: idén ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját a Magna Cum Laude, amelynek sikereire minden gyulai méltán lehet büszke.

A városvezető kiemelte: immár nyolcadik éve törekednek arra, hogy a fürdővárosi értékek terén, legyen szó a gasztronómiáról, a turizmusról vagy a kultúráról, találjanak kapcsolódási pontokat. A legfrissebb együttműködés a Gyulahús Kft.-hez kötődik, amely szponzorálta a Magna Cum Laude Gyulai Húszfeldolgozó című albumát.

Az együttes nemrég a budapesti Arénában adott születésnapi koncertet, ahol – az együttműködés jegyében – jelen voltak a Gyulahús Kft. munkatársai is, akik népszerűsíthették a termékeiket.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Mező Misi, a zenekar frontembere elmondta, hogy az édesanyja az egykori húskombinátban dolgozott, így komoly kötődése van a fürdővárosi húsiparhoz. Az album címe poénként indult, de az elmúlt húsz esztendő egyik legnagyobb sikereként könyvelték el a címadást – tette hozzá humorosan.

Az énekes megköszönte, hogy a Gyulahús Kft. a kiadvány mellé állt, mint mondta, nagyon élvezték az együttműködést, amely rendkívül gördülékeny és sikeres volt.

– Számunkra is nagy öröm volt az együttműködés – hangsúlyozta Daka Zsolt. Elmondta, hogy a cég támogatta az albumot és a jubileumi koncertet is. A lemez megjelenésének idején egy közös játékot is szerveztek a Facebook közösségi oldalon, amely során jegyeket sorsoltak ki a koncertre.

A tájékoztató után Hajduk Zoltán üzemvezető tartott termékbemutatót, majd üzemlátogatásra invitálták az együttest és a jelenlévőket.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)