Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A fürdővárosban ült össze a Gyula Városért Baráti Kör

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2019. április 06. 13:25
A fürdővárosban ült össze a Gyula Városért Baráti Kör
A tagok szeretnék, ha gyulai fiatalok is jelentkeznének társaságukba

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Megtartotta éves, hivatalos találkozóját a Gyula Városért Baráti Kör április 6-án a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban.

Az esemény előtt Farkas Mária titkártól megtudtuk, hogy a baráti kör még a 80-as években alakult. A tagok kisebb része Gyulán, nagyobb része pedig Budapesten él.
 
– Összetartó társaság vagyunk, a budapestiek külön is találkoznak a fővárosban, havi rendszerességgel – árulta el Farkas Mária. Hozzátette, hogy a találkozón a tavalyi év eseményeiről beszélnek, és arról is ötletelnek, hogy milyen programokat szervezzenek a jövőben.
 
– A 2018 as év legfontosabb programja számunkra a Halmos Béla-kiállítás volt, ezért idén is szeretnék valamilyen kulturális eseményt rendezni –  ismertette a titkár. 
 
 

Farkas Mária, a baráti kör titkára

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Merkszné Juhász Emőke, a kör egyik tagja lapunknak elmondta: nagyon boldogok lennének, ha sikerülne fiatalítani a csapatot, ezért szeretettel látnak minden ifjú gyulait a társaságukba.
 
A baráti kör a könyvtárban tartott összejövetel után Vésztő-Mágor felé vette az irányt, ahol bejárták a környék nevezetességeit. A tagok a nap végén közös vacsorán vesznek részt.
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)