Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közös koncertet ad Gyulán az Omega és a Creedence Clearwater Revived

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. március 27. 16:00
Közös koncertet ad Gyulán az Omega és a Creedence Clearwater Revived
A magyar együttes a Tűzvihar című produkciót hozza el a fürdővárosba

Közös koncertet ad az Omega és az amerikai Creedence Clearwater Revived Gyulán a vár előtt május 4-én, szombaton 19 órakor – erről tartott sajtótájékoztatót Görgényi Ernő polgármester, Kóbor János, az Omega énekese és Trunkos András, az együttes menedzsere március 27-én a vár lovagtermében.

görgényi ernőkóbor jános és trunkos andrás

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Görgényi Ernő elmondta, hogy nagy örömmel működnek együtt a koncert megszervezése érdekében. Kiemelte: Gyula városa gazdag kulturális élettel rendelkezik, a könnyűzenei programkínálat is meglehetősen színes, a fesztiválokon és egyéb rendezvényeken rendszeresen lépnek fel országosan ismert zenekarok.

– Egy olyan ikon, mint az Omega, még Gyulán is ritkán fordul elő – hangsúlyozta a városvezető, majd hozzátette, hogy az együttes legutoljára még a rendszerváltozás előtt lépett színpadra a fürdővárosban, mindezt pedig tetézi, hogy egy nemzetközileg is ismert banda lesz a zenekar vendége.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Trunkos András úgy fogalmazott, hogy mindannyian kíváncsiak voltak Gyula városára, és méltónak találják a várat és annak környezetét az előadásra, ezért döntöttek úgy, hogy elhozzák a fürdővárosba a Creedence Clearwater Revived együttessel közös koncertjüket.

Hozzátette: a májusi koncert helyszíne annyira megtetszett a bandának, hogy egy külön filmes stáb is érkezik velük a buli napján, akik rögzíteni fogják a show-t.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Kóbor János megerősítette, hogy legalább harminc éve nem jártak Gyulán. Mint mondta, a CCR együttessel többször játszottak már együtt, igazi nosztalgikus banda, és stílusa nem igazán hasonlít az Omegáéra. Az együttes ugyanazzal a színpadi show-val érkezik hozzánk, mint amit az európai turnéin is élvezhet a külföldi közönség.

A május 4-i koncertre a jegy.hu oldalon, valamint a gyulai és békéscsabai Tourinform irodákban vehetnek jegyet az érdeklődők, a belépő ára 7000 forint.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)