Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tavaszi pofonzuhatag a Küzdelem Napján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. március 13. 16:00
Tavaszi pofonzuhatag a Küzdelem Napján
Címmérkőzés és revansösszecsapás is színesíti Békés megye legnagyobb küzdősportgáláját

Idén is megrendezik a Küzdelem Napja elnevezésű küzdősportgálát március 16-án Gyulán. Békés megye legnagyobb pofonosztó rendezvényén MMA, K–1 és profi ökölvívó-mérkőzéseken csapnak össze a felek.

pofonzuhatagot jósolnak a szombati gálára

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Niedermayer Zsolt főszervező elmondta, a tervek szerint a rendezvényen csaknem húsz összecsapás szórakoztatja majd a közönséget.

A kevert harcművészetek kedvelői egy különleges csatát izgulhatnak végig, amelyen Hocz Csaba és Almir Salkanovic néz szembe egymással. Az egész estés gála több izgalmas mérkőzést is felvonultat, ilyen lesz például a K–1-es szabályrendszerben összecsapó Máramarosi Patrik és Horváth „Lovas” Tamás párbaja vagy Bódi Lajos és Hári Botond MMA visszavágója.

Az ökölvívás kedvelői sem maradnak csata nélkül, hiszen a Surman Boxing Team csapatának tagjai is megküzdenek egymással a rendezvényen, amely számunkra egy tíz mérkőzésen át tartó, egész éves tornasorozat első állomása. A gálán a gyulai Bimbó Lajos és Detre Gábor is a kötelek közé lép, az ő mérkőzésük azért is különleges, mert a két versenyző tavaly már találkozott egymással egy kisvilágbajnoki címmérkőzésen.

Az érdeklődők elővételben már megvásárolhatják belépőjüket a Béke sugárút 2. szám alatti Domino GSM üzletben és a békéscsabai Legyél Egyedi ékszerboltban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)