Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagy riválisokkal csatáznak a gyulai kézisek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. február 20. 17:15
Nagy riválisokkal csatáznak a gyulai kézisek
A Gyulasport NKft. felnőtt- és ifjúsági csapata a Csorvási SK együtteseit fogadja február 23-án

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság 13. fordulójában a Gyulasport NKft. együttesei a Csorvási SK gárdáit látják vendégül február 23-án. Barna Károly és Riczu Antónia csapata a bajnokság egyik nagy riválisával csap össze.

Szabó Leila mindkét együttesben szerepet kaphat

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Barna Károly vezette felnőttcsapat a tabella éléről várhatja a kiírás negyedik helyéről érkező ellenfelét. Mindkét együttesnek nagyon kell a győzelem, hiszen a gyulai gárda tovább szeretné növelni eddigi tizenkét győzelmének számát, míg riválisa a dobogó legalsó fokára szeretne feljutni.

A találkozót a Barna-csapat várhatja jobb szájízzel, hiszen a két alakulat csorvási összecsapásán tíz góllal bizonyult jobbnak a házigazdáknál.

Riczu Antónia leányai a bajnokság negyedik helyéről érkeznek a fürdővárosi arénába, ahol a jelenlegi ezüstérmessel kell szembenézniük. Az első tavaszi fordulóban nagyot rajtoló gyulai csapatnak most esélye nyílik arra, hogy visszavágjon a megyei riválisnak az őszi szezonban elszenvedett tizenegy gólos vereségért.

A Gyulasport NKft. ifjúsági gárdája 16 órakor veszi kezébe a labdát, a felnőttcsapat pedig 18 órakor lép pályára a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)