Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vádat emeltek a nagymamáját különös kegyetlenséggel meggyilkoló unoka ellen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2019. február 15. 14:45
Vádat emeltek a nagymamáját különös kegyetlenséggel meggyilkoló unoka ellen
A Békés Megyei Főügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bűntette miatt emelt vádat a Békés Megyei Főügyészség az ellen a 36 éves cserszegtomaji nő ellen, aki két évvel ezelőtt Sarkadkeresztúron egy baltával megölte a saját nagymamáját, egy 81 éves idős nőt.

 

Forrás: police.hu

A Békés Megyei Főügyészség lapunkhoz eljuttatott, pénteki közleményében felidézi: a vádlott 2017 november 9-én pénzt akart kérni 81 éves nagymamájától, de vita alakult ki közöttük. A veszekedés másnap reggel folytatódott. A gyanúsított kiment a szerszámosba, és magához vett egy 12 cm élhosszúságú baltát, amivel a konyhában két alkalommal fejen ütötte a neki háttal álló sértettet. Az idős nő az ütések hatására összeesett.

A vádlott a szomszéd szobában dohányozva csaknem negyed órán keresztül hallgatta a földön fekvő sértett hörgését, majd ismét, legalább öt alkalommal lesújtott. A nagymama az őt ért bántalmazás következtében a helyszínen meghalt.

 

 

Forrás: police.hu

A gyanúsított magához vette a sértett ékszereit, majd a holttestét egy irhakabáttal együtt az udvari kukába rejtette. Ezt követően összetakarított a házban, elrejtette a vérrel szennyezett szőnyeget, letakarította a baltát, majd elégette a véres rongyot és függönyt. Miután végzett, a táskáiba csomagolta a sértett ékszereit, laptopját és egy üveg lekvárt, majd távozni készült. Ekkor érkeztek meg a sértett szomszédja és hozzátartozói, akik értesítették a rendőrséget.

A főügyészség a vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta. Az eljárás a Gyulai Törvényszék előtt folytatódik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)