Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megdumálták

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gurzó K. Enikő • KULTÚRA • 2019. február 15. 14:00
Megdumálták
Kinevettük szexuális aberrációinkat a Dumaszínház Valentin-napi előadásán

Kiverte a biztosítékot a gyulai Erkel Ferenc Kulturális Központ színháztermében Felméri Péter, Benk Dénes és Csenki Attila Szex és más tabuk című produkciója, amelyre joggal került fel a tizennyolcas karika. A Valentin-napi előadáson ugyanis azt is megtudhattuk a szexről, amit még csak nem is sejtettünk.

Felméri Péter, Csenki Attila és Benk Dénes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Volt, akit a kíváncsiság és az egyedüllét vitt rá arra, hogy a társas kapcsolatokat éltető szerelmesek napján befizessen egy korhatáros komédiára, de akadt olyan is, aki a párjától kapta ajándékba a belépőjegyet, egyfajta aranyos előjátékként, tudtuk meg a Bálint-napi előadáson. A tizennyolcas karikával ellátott Szex és más tabukat a Dumaszínház három alapembere, Felméri Péter, Benk Dénes és Csenki Attila mutatta be felnőtteknek, és joggal csak nekik, hisz produkciójuk még a legdurvább pornófilmek tartalmát is meghaladta aberráns ínyencségeivel. Mozgóképek helyett tőlük mondatokba csomagolva kaptunk meg mindazt, amit egy férfi és egy nő, vagy több nő és egy férfi, vagy egy férfi és egy másik férfi, vagy több férfi egymással szokott tenni, amikor nem csak hosszú távú munkaviszony alakul ki közöttük.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Csupán Felméri Péter lógott egy kicsit ki a sorból. Ő harmonikus házasságára hivatkozva viselkedett konszolidáltabban, és maradt annál a változatnál, hogy hétköznapi életének apró-cseprő dolgairól jelentsen ki olyasmiket viccesen, amellyel feloldhatja a publikumba szorult feszültségeket, előkészítheti a komédiázás második részének orgazmusát.

A párkapcsolatok gyakorlatába ugyanis Benk Dénes és Csenki Attila vezette be a hallgatóságot, amely a jelek szerint igencsak nyitottnak mutatkozott a téma iránt, s élvezte annak minden kis rezdülését. Márpedig a két előadó nem igazán tartotta vissza magát attól, hogy feltárja előttünk, mennyire undorítók tudunk lenni, amikor azt mondjuk, oké, jöhet a szex. Először ezt ketten együtt bizonyították be, utána külön-külön is.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Mivel lapunkat tizennyolc év alattiak, sőt gyermekek is olvassák, nem térünk ki a Dumaszínház válogatott szótárának felidézésére, annyit azonban megsejtetünk belőle, hogy ebbe aztán minden belefért, az orálistól a pukizás perverzitásáig, a melegek felkarolásától a halottgyalázásig. A feldobott furaságokkal céljuk is volt a dumásoknak: arra akarták rávezetni a szerelmesek napját ünneplő tömeget, hogy ne rózsaszín lufikkal igyekezzen örömöt szerezni a párjának, ami alatt a férfit kell érteni, hanem a szerszámkészlet portalanításával. Mint kiderült, az erősebbik nemnek az a legjobb, ha ez érzékeny női ajkakkal és szakképzett ujjakkal történik. Emellett minden eltörpül, ellényegtelenedik.

Az előadáson a robotbabák is szóba kerültek, ám ezekből is csak a női változatok, úgyhogy a publikum 70 százalékát kitevő hölgyek nem igazán kaptak szakmai útmutatást ezen az estén. Ők sajnos csak részben kielégülten vagy teljesen kielégületlenül térhettek haza. Mert ugye, a jóból sosem elég, többek között a bókból sem. Úgyhogy annyit azért megkaptak, hogy öregen, logó keblekkel és narancsbőrös combokkal is kívánatosak és szépek. Hisz az aktus kellős közepén mi más is érdekelhetné a férfit, mint az esztétika és a kifizetetlen villanyszámla!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)