Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Terrence McNally Mesterkurzus című előadását mutatják be a kamarateremben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2019. január 30. 13:00
Terrence McNally Mesterkurzus című előadását mutatják be a kamarateremben
Programajánló

TERRENCE MCNALLY MESTERKURZUS CÍMŰ darabját FEBRUÁR 5-ÉN, KEDDEN 19 ÓRÁTÓL MUTATJÁK BE

Forrás: spiritszinhaz.com

Kamaraterem

Február 5-én, kedden 19 órától mutatják be Terrence McNally Mesterkurzus című előadását. A főbb szerepekben Nagyváradi ErzsébetetMester Dávidot és Herczenik Annát láthatja a közönség. A darabot Czeizel Gábor rendezi. Február 18-án, hétfőn 19 órától mutatják be a Feledi Project Szálkák című táncszínházi előadását. A darabban Fehér Laura, Spala Korina, Bajári Levente és Frigy Ádám táncművészeket láthatja a közönség. A belépő 1900 forint. Február 21-én, csütörtökön 19 órától mutatják be a Nézőművészeti Főiskola című darabot. A főszerepeket Scherer Péter, Mucsi Zoltán és Katona Zoltán játssza, az előadást Árkosi Árpád rendezi. Jegyeket 2900 forintért válthatnak az érdeklődők.

Művelődési ház

A Békés megyei X-szemezők című kiállítást február 15-ig tekinthetik meg az érdeklődők a földszinti galériában. Február 5-én, kedden  12.30-tól a Kalunga ütőegyüttes ad koncertet az ifjúsági hangversenysorozat keretében. Február 8-án, pénteken 19 órától Bagdy Emőke tart előadást Ami nem öl meg, az megerősít: krízis, megküzdés, poszttraumás fejlődés címmel. A belépő 2990 forint. Február 14-én, csütörtökön 19 órától a Dumaszínház három tagja, Benk Dénes, Felméri Péter és Csenki Attila adnak közös stand up comedy estet Szex és más tabuk címmel. A belépő 3300 forint.

Vigadó

Február 9-én, szombaton a Kultúr Cafe 48 latin farsangi mulatságot rendez a Vigadóban. Az este folyamán profi szambatáncosok tartanak bemutatót, lehetőség lesz jelmezben zumbázni, valamint a legjobb jelmezeket értékes nyereményekkel díjazzák. A mulatságon  közreműködik a Latin Dance Show, a Zita Dance Fitness és Mult Róbert. A belépő 1500 forint lesz.

Könyvtár

Február 15-én, hétfőn 17 órától mutatják be Martinkó Károly Hittel, szívvel és fegyverrel című kötetét, amely az 1956-os forradalom névtelen hőseit ismerteti, akikkel az író korábban a Magyar Rádió egyik műsorában foglalkozott. A belépés ingyenes.

Százéves cukrászda

Focht Anita és Volent Kati Bűnök, vágyak városa: Velence című kiállítását február 19-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)