Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra a fürdővárosban vendégszerepel a Feledi Project

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • KULTÚRA • 2019. január 28. 14:00
Újra a fürdővárosban vendégszerepel a Feledi Project
A társulat a Szálkák című előadást hozza el a Gyulai Várszínházba

A tavaly nyári sikeres előadás, a Bartók Béla ihlette Hat Tánc után, újra Gyulára jön a Feledi Project. A Feledi János vezette társulat a Szálkák című darabot hozza el a Gyulai Várszínházba február 18-án, amelyet Pilinszky János azonos című kötete inspirált.

– A darab rólunk, emberekről szól. Nem a verseket akarom eltáncolni, és nem a versek világát egymás után fűzni, hanem azt szeretném megmutatni, hogy a 21. században nekem mit üzen Pilinszky János szellemisége. Ehhez ezt a Pilinszky-matériát kell átengednünk magunkon. Olyan kérdésekre keressük a választ, minthogy saját élethelyzetünkben, fejlődésünkben, hol tartunk épp vagy hogyan illeszkedünk a világba, és hol tart személyiségünk, lelkünk fejlődése, illetve miben vagyunk közösek Pilinszkyvel – mondta az előadás rendező-koreográfusa, Feledi János.

Az előadásban Fehér LauraSpala KorinnaBajári Levente és Frigy Ádám táncművészeket láthatja majd a közönség, zongorán közreműködik Tóth Mariann. A darabra 1900 forintért válthatnak jegyet az érdeklődők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)