Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bajnoki rangadó előtt gázoltak az U17-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. november 20. 11:00
Bajnoki rangadó előtt gázoltak az U17-es Amazonok
Gyulai Amazonok–Miskolci Vénusz 5-1 (2-1)

Az NB I.-es futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok ifjúsági csapata a Miskolci Vénusz gárdáját fogadta november 17-én. Molnár Zoltánné leányai az idei ötödik győzelmüket szerették volna begyűjteni Borsod-Abaúj-Zemplén megyei riválisuk ellen.

Bajnoki aranyra hajtanak az u17-es amazonok

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Németh Viktória, Lázár Aliz, Grósz Bianka, Komlósi Anna és Mázik Flóra. Csere: Paál Dalma, Hack Fanni, Sztrein Virág és Kósa Noémi. Edző: Molnár Zoltánné.

A fürdővárosi gárda a tabella ezüstérmes helyéről várta a bajnokság ötödik számú gárdájaként érkező ellenfelét. A statisztikai adatok a hazai együttes győzelmét jósolták, hiszen öt mérkőzésükből négyet meg tudtak nyerni, míg a vendégek csupán két sikerrel büszkélkedhettek.

Az első percben azonban nem várt meglepetés érte a hazai szurkolókat, amikor a középkezdés után szinte azonnal betaláltak a miskolciak a gyulai kapuba. A hirtelen jött hátrány azonban nem szegte kedvét a „várvárosi” csapatnak, hiszen Lázár Aliz a 6. percben egalizált, majd Hack Fanni talált be egy szép támadás után. A két találatnak köszönhetően már a 9. percben átvette a vezetést a kisebbik Molnár-csapat.

A folytatásban is inkább a gyulai alakulat kezdeményezett, akadt lehetőség bőven a hazai támadósor előtt, több gólt azonban ebben a játékrészben már nem sikerült szerezni.

A második félidőben nagyobb iramra kapcsoltak a fiatal Amazonok, először Mázik Flóra pókhálózta ki a sarkot a 23. percben, majd Grósz Bianka látványos gólja után már 4-1 állt az eredményjelzőn. A lehengerlő második játékrésznek köszönhetően a 35. percben eldőlni látszott a találkozó. A mérkőzés vége előtt nem sokkal Lázár Aliz szerezte meg saját maga második, csapata ötödik gólját, beállítva a négygólos 5-1-es végeredményt.

A Gyulai amazonok U17-es csapata megszereztek zsinórban ötödik győzelmét, amivel továbbra is a tabella ötödik helyén áll. Molnár Zoltánné fiatal együttese a következő fordulóban igazi rangadóra utazik az első helyen álló Tolna-Mözs együtteséhez.

– Rendkívül fontos győzelmet szereztünk meg ezen a hétvégén, így nagy volt az öröm a mérkőzés lefújását követően. A csapat minden tagja érezte a jelentőségét a találkozónak, az elejétől kezdve hajtottak a győzelemért. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Jól fog jönni egy kis pihenő, így újult erővel vágunk neki a második körnek – értékelt a gyulai vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)