Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fülöp Diánával a soraiban bravúrozott a magyar válogatott

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. szeptember 13. 12:30
Fülöp Diánával a soraiban bravúrozott a magyar válogatott
Magyarország–Ukrajna 4-4 (1-2)

A magyar női futsalválogatott Ukrajnában próbálja meg kiharcolni az Európa-bajnoki részvételt szeptember 9–16. között. A Fülöp Diánát a soraiban tudó nemzeti csapat Ukrajna legjobbjaival csörtézett szeptember 12-én.

a magyar női futsalválogatott

Fotó: Mlsz.hu

Magyarország: Nagy Tünde, Sipos Lilla, Csepregi Gabriella, Kota Gabriella, Varga Adél. Csere: Varga Luca, Szabó Boglárka, Megyeri Boglárka, Gál Tímea, Fülöp Diána, Krascsenics Csilla és Gelb Mónika. Szövetségi edző: Dombó János.

A Dombó János vezette női futsalválogatott a toronymagas favoritként kezelt ukrán nemzeti együttessel nézett szembe. A Cserkasziban megrendezett találkozón a magyar együttes bravúros döntetlent ért el a kontinens legjobbjai között számon tartott riválissal szemben.

A Gyulai Amazonok középpályásával felálló magyar együttes nem ijedt meg a házigazda együttestől, már a 7. percben megszerezte a vezetést Kota Gabriella révén. A lendületbe jött Dombó-csapat újabb csapást mért az ukrán együttesre, amikor Sipos Lilla a 11. percben két gólra növelte az előnyt. A házigazda keret a félidő előtt büntetőből tornázta feljebb magát, aminek köszönhetően visszatértek a mérkőzésbe.

Az Mlsz.hu tájékoztatása szerint a második félidőt nagyon rosszul kezdte a válogatott, az ukránok bő két perc alatt három gólt is szereztek, és 4-2-re megfordították az állást.

A magyar válogatott nem esett össze, Kota révén a 30. percben felzárkózott, majd két perccel később egy öngóllal kiegyenlített. A meccs hajrájában mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, de ezek kimaradtak, így döntetlennel zárult a találkozó – áll a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján.

A magyar női futsalválogatott a következő találkozóját Kazahsztán legjobbjai ellen vívja, a mérkőzés szeptember 13-án, csütörtökön 17 órától élőben lesz látható a Futsalhungary.hu weboldalon.

– Óriási bravúrt értünk el ezzel a döntetlennel, a mérkőzés után rengetegen gratuláltak, és fejezték ki meglepetésüket, nemcsak az eredmény, hanem a mutatott játék miatt is – értékelt a mérkőzés után Dombó János szövetségi edző.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)