Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két 16 éves fiú rabolt ki egy férfit

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2018. augusztus 15. 14:05
Két 16 éves fiú rabolt ki egy férfit
Társtettesként elkövetett rablás bűntette miatt kezdeményezték a letartóztatásukat

Társtettesként elkövetett rablás bűntette miatt kezdeményezte a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség annak a két 16 éves békéscsabai fiúnak a letartóztatását, akik szombaton este raboltak ki egy férfit Tarhoson.

A Békés Megyei Főügyészség közleményéből kiderül, a fiatalok este nyolc óra körül az utcán támadtak rá a férfira. Az egyik gyanúsított hátulról meglökte, majd egy épület falához nyomta, és felszólította, hogy adjon nekik pénzt. Amikor a sértett ezt megtagadta, a fiú arcon ütötte, és veréssel fenyegette. Társa szintén felszólította a férfit, hogy pakoljon ki mindent a zsebéből. A sértett végül négyszáz forintot adott át a két tinédzsernek.

A fiatalok speciális lakásotthonban élnek, iskolai tanulmányokat nem folytatnak rendszeresen, munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkeznek, és már többször kerültek összetűzésbe a törvénnyel – olvasható a közleményben.

Mint írják, a bántalmazott férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Békéscsabai Járásbíróság a gyanúsítottak letartóztatását egy hónapra rendelte el. 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)