Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Akciót hirdetett a Colosseum nagycirkusz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • G. K. E. MAGAZIN • 2018. augusztus 04. 14:00
Akciót hirdetett a Colosseum nagycirkusz
A lélegzetállító látványműsort augusztus 6-ig olcsóbban nézheted meg Gyulán

Tüzet vacsorázó kalózkapitány, lepkekönnyű légtáncos, magasban egyensúlyozó motoros, gyermekbohóc, oroszlán és egyéb ügyes állatsereg teszi különlegessé a Circo Grande Colosseum kupolája alatt töltött estéket. A több évszázados hagyományokat követő produkciót augusztus 6-ig olcsóbban nézheti meg a publikum.

Vár a cirkusz!

Fotó: Gyulai Hírlap – Gurzó K. Enikő

Míg Nyugat-Európában továbbra is töretlen a cirkuszok népszerűsége, a volt keleti blokkban a fennmaradásukért küzdenek. Az Erdélyből érkező Colosseum nagycirkusz is a lehetetlent próbálja legyűrni azzal, hogy a nagy nyári programdömpingben a Hőforrás üdülőkomplexum szomszédságában több hétre verte fel hatalmas sátrát. Itt augusztus 6-ig naponta mutatja be műsorát este fél nyolctól. A belépőjegy most akciós áron vásárolható meg, mindössze másfél ezer forintért.

A csaknem kétórás előadáson feltűnik Drakula gróf, aki ezúttal hűlőket hozott magával, Jack Sparrow, a tüzek mestere és Ghost Rider, a Láng Lovagja, a néző összebarátkozhat néhány oroszlánkölyökkel, elcsodálkozhat az akrobatákon, a jelmezes és motoros bemutatókon, és nevethet egy jót Davidoff bohóc tréfáin. A produkció szünetében a kíváncsiabbak a kulisszák mögé is betekinthetnek, szelfizhetnek az állatsereggel és a fellépőkkel.

A show hangulatát a közönség bevonásával, szerepeltetésével járó vicces helyzetek határozzák meg, de lélegzetelállító mutatványokból sincs hiány, emellett egy különleges, lírai mozzanat is helyet kap a műsorban, aminek a varázslaton túli hétköznapokba rejtett magyarázata van, tudtuk meg a helyszínen.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)