Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Többen is megbuktak ittas vezetés miatt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. július 28. 19:07
Többen is megbuktak ittas vezetés miatt
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Két autóst és egy motor vezetőjét állították elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében. Egyikük balesetet okozott. A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy az ittas vezetés fokozza a balesetveszélyt – írja a police.hu.

Több alkalommal intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében július 27-én. Füzesgyarmaton, a Mátyás utcában 7 óra körül egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett ittasságot a szonda. Három pozitív eredménnyel végződött légalkoholmérés után a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét, valamint büntető feljelentést tettek ellene.

Ugyanígy végződött egy igazoltatás Gyomaendrődön is. A rendőrök 22 óra 15 perc körül a Hősök útján ellenőriztek egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Nála is felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, ezért ellene is büntetőeljárás indul.

Nem sokkal később, 23 óra 45 perc körül Pusztaottlaka külterületén egy személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen összeütközött egy neki szemből érkező személyautóval. Személyi sérülés nem történt, de a baleset okozója a gyanú szerint ittasan vezetett.

A történtek kapcsán a rendőrség ismét arra figyelmeztet, hogy az ittas járművezetés fokozza a balesetveszélyt. Ezért kérik, hogy ha alkoholt fogyasztottak, ne vezessenek! 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)