Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra bajnokot keres a Viharsarki Sernevelde

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. július 12. 15:00
Újra bajnokot keres a Viharsarki Sernevelde
Második alkalommal rajtol el a Corner Kupa kispályás focitorna

Ki állítja meg a bajnokot?

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Ismét kispályás focitornát szervez a Viharsarki Sernevelde július 22-én. A Corner Kupa mezőnyében még akad pár üres hely.

A gyulai Beer Corner – Viharsarki Sernevelde és Fürj Norbert rendezvényszervező összefogásából született minibajnokság első kupáját az El Finito csapata emelhette a magasba.

A reggel nyolctól estig tartó focicsata végén a résztvevők értékes díjakkal gazdagodhatnak, és újra megválasztják a torna gólkirályát, legjobb kapusát és a játékosok ászát is.

A seregszemlének a Mészáros Péter műfüves pálya ad majd otthont, ahol a labdabűvölők mellett a családok is jól szórakozhatnak. A mérkőzések közben a felnőtteket csapolt sör, a gyerekeket a közeli játszótér várja.

– Az előző torna alatt igazi családi hangulatot varázsoltak a látogatók, így kiváló kikapcsolódást nyújtott a rendezvény mindenki számára – mondta Fürj Norbert főszervező.

A kispályás tornára a csapatok július 17-ig adhatják le nevezésüket a 06-30/654-7731-es telefonszámon. A II. Corner Kupa mezőnye július 22-én reggel 8 órakor futhat neki a sörös-focis seregszemlének az Almássy Kálmánné téri pályán.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)