Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elindult a Varázsszoba kreatív élménytábor

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. július 03. 11:00
Elindult a Varázsszoba kreatív élménytábor
Kéri László a gyermekek fantáziáját és kreativitását fejleszti alkotásaival és varázsvilágával

Az idén újra megnyitotta kapuját a Varázsszoba élménytábor, ahol rengeteg különleges és látványos újdonsággal találkozhatnak a gyerekek, valamint a velük érkező felnőttek is. A nyári mókázás első napján, július 2-án néztünk be a csapathoz.

Fantáziavilág várta a gyermekeket a varázstáborban

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Bajóné Aradszky Anett, a program egyik szervezője lapunknak azt is elmondta, mivel találkozhatnak a legkisebbek ebben a tematikus táborban.

– A Varázsszoba kapuja most másodszor tárul ki a gyerekek elé. A tábor megálmodója és művészeti vezetője Kéri László, aki alkotásaival és varázsvilágával a gyermekek fantáziáját, kreativitását kívánja fejleszteni a mesék, mítoszok csodás erejével. A fények segítségével, a megálmodott tündér- és manóvilág itt "valósággá" válik, és a gyermeki képzeletnek semmi sem szabhat határt. Célunk, hogy mindez megjelenjen az alkotásokon is. A gyermekek különleges technikával, eszközökkel fejezhetik ki a bennük lévő érzelmeket, akár feszültséget vagy épp örömöt, vidámságot – részletezte a tábor egyik szervezője. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– A művészeteket ötvözve – az alkotó programok mellett – vendégeink lesznek tűzzsonglőrök, bűvészek is, valamint tibeti hangtálakkal ismerkedhetnek a gyermekek – tette hozzá Bajóné Aradszky Anett.

Kiderült: a programon az alkotások mellett számos fejlesztő és mozgásos játék várja a gyermekeket. Ottjártunkkor éppen a Varázsszoba kulcsát igyekeztek felkutatni a gyerekek a hatalmas kertben. Miután megtalálták, kinyílt a varázsszoba, amelyben rengeteg mágikus tárggyal találkoztak a legkisebbek. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– Mivel a számítógép korunk vívmányaként napi szinten jelen van a gyermekek életében, ezért ezt is a hasznunkra fordítva virtuális alkotásra is sor kerül majd a hét folyamán. Egy különleges szemüveget felvéve a gyermekek valóban benne lehetnek a maguk által megalkotott világban, amely hatalmas élmény mindenkinek – emelte ki a szervező és hozzátette: ahogy tavaly, idén is betelt a táboruk a kreatív szórakozásra vágyó helyi apróságokkal. 
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)