Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A viharkárok adták a legtöbb munkát a gyulai tűzoltóknak az elmúlt héten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. június 26. 17:00
A viharkárok adták a legtöbb munkát a gyulai tűzoltóknak az elmúlt héten
Leszakadt vezetékek és kidőlt fák is gondot okoztak

A viharkárok adták a legtöbb munkát a fürdővárosi lánglovagoknak az elmúlt héten – tudtuk meg Zanócz István tűzoltóparancsnoktól.

Június 19-én a Zrínyi Miklós téren kellett műszaki mentést végezniük, 20-án pedig a Kuruc utcába riasztották a tűzoltókat, ahol egy nagyméretű fa dőlt az egyik ház tetőszerkezetére. Egy nappal később a Késmárki utcába mentek a lánglovagok, ahol egy nagyfeszültségű vezetékben tett kárt a vihar.

A 48-as utcában, az egyik ház tetején megindultak a cserepek a vihar miatt, amelyek veszélyeztették a járókelőket, a Béke sugárúton, a bíróság udvarán egy nagyméretű fenyőfa dőlt meg az épület felé. Ugyanazon a napon a Kossuth téren is végeztek műszaki mentést, ahol egy jármű motortere kapott lángra.

Június 23-án Sarkadon gázszivárgás és száraz fű, valamint avar égése miatt is voltak a tűzoltók, egy Kossuth téri ingatlanban pedig gázszagot éreztek, de nem kellett beavatkozni.

Egy nappal később Méhkerékre szólította a tűzoltókat a kötelesség, ahol egy silótartály gyulladt ki, a gyulai Hódi utcában pedig lom és szemét kapott lángra, de kiérkezésig eloltották.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)