Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Folytatódik a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok korszerűsítése

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. június 20. 13:15
Folytatódik a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok korszerűsítése
Július végéig lecserélik a belső nyílászárókat, és kifestik a belső tereket

A belső nyílászárók cseréjével, a vendégek vizesblokkjainak felújításával és teljes belső festéssel folytatódik a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnok korszerűsítése – erről tartott sajtótájékoztatót Görgényi Ernő polgármester és Kertes István, a Gyulasport NKft. ügyvezetője június 20-án.

Kertes István és Görgényi Ernő 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulasport Nonprofit Kft. eredményesen pályázik a taoprogramból származó támogatásokra – kezdte Görgényi Ernő. A Gyulasport NKft. eredményesen és szabályosan gazdálkodik, mindezt alátámasztja egy nemrégiben, az Állami Számvevőszék által végzett átfogó ellenőrzés, amely során mindent rendben találtak.

A városi sportcsarnok korszerűsítése már 2016 óta zajlik folyamatosan: elsőként a küzdőtér burkolatának a cseréje történt meg, majd az öltözőkhöz tartozó vizesblokkok lettek felújítva. 2017-ben korszerűsítették a hangtechnikát, valamint az összes külső nyílászárót lecserélték, és kiépítették a napelemes rendszert az épület tetején.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A jelenleg zajló munkálatok nagyjából 64 millió forintos költségéből 19 milliót az önkormányzat finanszíroz. A felújítás során lecserélik a belső nyílászárókat, felújítják a vendégeket szolgáló első és második emeleti vizesblokkokat, korszerűsítik a küzdőtér világítását, valamint a csarnok teljes belső festése is megtörténik. A munkálatokat július végéig fejezi be a kivitelező.

Kertes István kiemelte, hogy ez már a harmadik év, amikor egymásra épülően, tervszerűen végzik a sportcsarnok felújítását. Hozzátette, hogy 2019-ben a tetőszerkezet szigetelése lesz a fő feladat, valamint a napelemek által megtermelt plusz energiát szeretnék a hűtő és fűtő rendszerben hasznosítani, ezáltal tovább csökkenteni az üzemeltetés költségét.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)