Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Régen látott férfi kézilabdasiker

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. május 07. 13:45
Régen látott férfi kézilabdasiker
Kétsopronyi Rákóczi SE–Gyulai SE 14-29 (9-17)

A Békés megyei kézilabda-bajnokság soros fordulójában a Gyulai SE csapata a Kétsopronyi Rákóczi SE együtteséhez utazott április 28-án. A Turek Tamás vezette fürdővárosi gárda a közvetlen rivális ellen vette fel a kesztyűt.

A kép egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A gyulai alakulat a győzelem reményében érkezett a kétsopronyi arénába, hiszen hazai pályán már sikerült legyőznie aktuális ellenfelét. A fürdővárosi kézilabdások az újabb találkozón a korábbi, négygólos diadal „túldobására” készültek.

A találkozó sorsa hamar megpecsételődött, hiszen a házigazdák csak az első percekben tudtak versenyben maradni a határozottan játszó fürdővárosiakkal szemben. A vendégek az első félidő nyolcgólos előnyét a második etapban tizenöt gólosra növelték.

Ahogy azt a vendégek vezetőedzője lapunknak elmondta, a nagy gólkülönbség a jó kapusteljesítménynek, a védekezésnek és a kiemelkedő beálló játéknak volt köszönhető. – A csapat valamennyi játékosa mindent megtett a győzelem megszerzése érdekében.

A biztos győzelem tudatában Turek Tamásnak még arra is volt lehetősége, hogy a hátralévő találkozókra gyakoroltassa fiait a mérkőzés éles szituációiban.

A meggyőző győzelmet arató gyulai csapat a következő két körben hazai pályán pattogtat majd: a HC szarvas és a Kondorosi KK II. gárdái érkeznek majd a fürdővárosi arénába.

– Mit is mondhatnék? Nagyon elégedett vagyok a csapattal. Könnyen hozzá tudnék szokni, hogy egy mérkőzésen csak a pontos technikai végrehajtásokat kelljen ellenőrizni, nem pedig a mérkőzés kimenetelét. Meggyőző játékot mutattunk, és a szép megoldások sem maradtak el. Büszke vagyok az eredményre, és köszönettel tartozom a játékosaimnak – nyilatkozott elégedetten a vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)