Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 40 ezer tő egynyári virágot osztanak ki a lakosoknak Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. április 28. 11:05
40 ezer tő egynyári virágot osztanak ki a lakosoknak Gyulán
Idén mind a tíz körzetben tart virágosztást az önkormányzat

Negyvenezer tő egynyári virágot oszt ki a város önkormányzata a lakosoknak májusban a Virágos Gyuláért program keretében – erről tartott sajtótájékoztatót április 28-án Alt Norbert alpolgármester és Szabó Károly önkormányzati képviselő a program első helyszínén, a Bay Zoltán általános iskolában.

szabó károly és alt norbert

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Alt Norbert azzal kezdte, hogy a tavaly már volt példa arra, hogy egynyári virágokat osztottak szét a lakosok között, részben azért is, mert a város számos alkalommal hozott el díjakat hazai és nemzetközi virágos versenyekről. Kiemelte, akkora volt tavaly az érdeklődés, hogy elhatározták, idén kiszélesítik a programot.

– Mind a tíz választókörzetben tartunk virágosztást – mondta az alpolgármester, majd hozzátette: az osztások időpontjáról és helyszínéről szórólapokon tájékoztatják a lakosságot. Az akcióra 3 millió forintot fordít az önkormányzat, amely 40 ezer tő egynyári virág megvételét és szétosztását fedezi.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A szórólapok mellékleteként kapott szelvényeket érdemes magukkal vinnie a lakosoknak, ugyanis ha azt kitöltik, majd a helyszíneken található urnákba bedobják, akkor automatikusan egy nyereményjáték résztvevőivé válnak. A díjazásról még nem árultak el semmit a szervezők, szeretnék, ha meglepetés lenne.

Alt Norbert hozzátette, hogy minden háztartásnak nyolc tő virágot biztosítanak, majd megkért mindenkit, hogy csak a saját körzetében tartott osztásra menjen el, így biztosítva, hogy mindenkinek jusson a virágokból.

A körzet képviselője, Szabó Károly elmondta, hogy azért választották Gyulavárit a program első helyszínének, mert ma tartják a Bay Zoltán általános iskola családi napját is.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)