Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Forgalomkorlátozásokra kell készülni Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2018. április 28. 11:15
Forgalomkorlátozásokra kell készülni Gyulán
A Fuss a sérült gyermekekért! jótékonysági verseny miatt útlezárásokkal kell számolni május 5-én

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A május 5-i Fuss a sérült gyermekekért! jótékonysági verseny miatt megnövekedett kerékpáros és gyalogos forgalommal, valamint teljes és félpályás útlezárásokkal kell számolni Gyulán – közölte a Police.hu.

A sportrendezvény idején ballagási ünnepségek is lesznek, ezért a rendőrség azt kéri a közlekedőktől, hogy a várható nagy forgalom miatt legyenek óvatosak, figyelmesek és körültekintők.

Mint írják, május 5-én 11 és 16 óra között kell forgalomkorlátozásokra számítani a fürdővárosban. A futó- és kerékpáros verseny résztvevői a Várkert utcából rajtolnak el, majd a Kossuth Lajos utcán, a Városház utcán, a Hétvezér utcán át a Béke sugárútra kanyarodnak. Innen a Kossuth téren, a Dr. Adler Ignác utcán, a Bartók Béla úton, a Vértanúk útján, a Kossuth téren, a Karácsonyi János utcán, a Szent László utcán és a Bethlen Gábor utcán át érnek el a Csigakerthez, ahonnan a Mátyás király utcán át, a Diófa utca, a Híd utca és a Tiborc utca érintésével érnek vissza a Várkert utcába.

A rendőrség azt kéri a versenyzőktől, hogy a balesetek megelőzése érdekében tartsák be a rendezők utasításait. A járművezetőknek azt tanácsolják, figyeljék a kihelyezett jelzőtáblákat, illetve a szervezők, a polgárőrök és a rendőrök jelzéseit. A menetrend szerint közlekedő autóbuszok és a turista buszok áthaladását a rendőrség felvezetéssel biztosítja. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)