Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lemezbemutató koncertet ad a Kistehén zenekar Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. április 25. 13:00
Lemezbemutató koncertet ad a Kistehén zenekar Gyulán
Programajánló

Május 4-én, pénteken 21 órától a Kistehén zenekar lép színpdara a vigadóban

Forrás: Alfoldiregiomagazin.hu

Művelődési központ

A csíkszeredai Prizma Fotóklub és a gyulai Székely Aladár Fotóklub közös kiállítása április 30-ig tekinthető meg. Május 3-án, csütörtökön 17 órakor nyitják meg holo Hóbel László képzőművész Árnyékok ösvényén című kiállítását. A tárlat június 3-ig látható. Május 4-én, pénteken 19 órától táncházat tartanak Mahovics Tamás néptáncpedagógus vezetésével. A talpalávalót a Rozsdamaró zenekar húzza. A belépés díjtalan. Május 8-án, kedden 19 órától Dolhai Attila és Füredi Nikolett ad anyák napi gálakoncertet.

Kamaraterem

Április 26-án, csütörtökön 19 órától a Révész Richárd Latin Trió és Urbán Orsi jazzénekesnő lép színpadra.

Vigadó

Május 4-én, pénteken 21 órától a Kistehén zenekar ad lemezbemutató koncertet. A jegyár elővételben 1300 Ft, a helyszínen 1600 Ft.

Várkert

Április 27–30. között pálinkafesztivált rendeznek a várkertben. A rendezvényen számos programmal várják az érdeklődőket, esténként pedig a magyar könnyűzenei élet képviselői lépnek színpadra. Többek között a Magna Cum Laude, Szabó Balázs Bandája, a Republic, a P. Mobil, valamint az LGT és a Neoton Família sztárjai adnak koncertet. A részletes program megtalálható a www.gyulaipalinkafesztival.hu honlapon.

Százéves cukrászda

Fábián Irén festőművész alkotásai láthatók a cukrászda folyosógalériájában május végéig.

Tájvízház

A Minden, ami víz című kiállítás április 30-ig, keddtől vasárnapig 9–16 óráig látogatható a Tájvízház belépőjével. Május 11-én, pénteken 17 órakor nyílik meg a Képek és értékek című kiállítás. A megnyitón Jakab Albert Zsolt, a kolozsvári Kriza János Néprajzi Társaság elnöke mond beszédet. A tárlat a 20. század első felére jellemző erdélyi magyar népéletet és a népi kultúra értékeinek lehető legkülönbözőbb területeit vonultatja fel. A megnyitón közreműködik az Implom-iskola Kränzlein énekegyüttese.

Göndöcs-kert

Az Erkel Ferenc Művelődési Központ szervezésében május 1-jén egész napos programokkal várják a Göndöcs-kertbe kilátogatókat. A majális részletes programja a Gyulai Hírlap 14. oldalán olvasható.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)