Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mutatjuk, hol majálisozhatsz Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. április 27. 11:00
Mutatjuk, hol majálisozhatsz Gyulán
Május 1-jén a Göndöcs-kertben, a Gellény Birtokon és a Steigervald-tanyán is kikapcsolódhatunk

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

Városszerte rendezvények várják az érdeklődőket május 1-jén: a majálisozni vágyók a Göndöcs-kertben, a Gellény Birtokon és a Steigervald-tanyán is találhatnak maguknak programokat.

Az ingyenesen látogatható városi majális a Gyulai Erkel Ferenc Ifjúsági Fúvószenekar koncertjével indul 11 órakor a Göndöcs-kertben. A délelőtt folyamán Pepe Manó ad műsort a gyerekeknek, később a Téglás Zenekar ad műsort János Hajnalka közreműködésével, majd 14 órakor a Nevess! Ints! Bábszínház műsorát élvezhetik a legkisebbek. Délután Baracsi István, a SimPlace és a Synema zenekarok szolgáltatják a talpalávalót.

A Steigervald-tanyán 10 óra 30 perckor csikósbemutatóval indulnak a május 1-jei programok, 11 órakor pedig Hevesi Imre ad gyermekműsort. Délben zene mellett szolgálják fel az ebédet. A tanyán délelőtt és délután is jelen lesz a Bábika Játszóház, valamint lehetőség lesz anyák napi ajándékot készíteni, az arcfestés és plüssjátékkészítés mellett pedig – külön díjazás ellenében – futószáras lovagláson és pusztai kocsikázáson is részt vehetnek a majálisozók.

Délelőtt 10 órakor kezdődnek a programok a Gellény Birtokon, ahol többek között arcfestés, aszfaltrajzolás, ugrálóvár és állatsimogató is lesz, a családok és baráti társaságok számára pedig szabadtéri sütési és főzési lehetőséget is biztosítanak a szervezők. Az érdeklődők paintballozhatnak, valamint a kalandpark is egész nap nyitva áll a vendégek előtt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)