Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai dobogósok a kutyás seregszemlén

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. április 24. 09:45
Gyulai dobogósok a kutyás seregszemlén
A XXII. Medivid Agility Kupa és XIII. Paragility Kupa fürdővárosi eredményei

Képünk a verseny díjátadóján készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos 

Ünnepélyes díjátadóval zárult a XXII. Medivid Agility Kupa és XIII. Paragility Kupa országos kutyás ügyességi verseny nemrégiben Gyulán.

Alt Sándortól, a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub elnökétől megtudtuk, a hazai és nemzetközi versenyzők, szurkolók és kísérők visszajelzése alapján a verseny színvonala, hangulata, illetve a szervezők segítőkészsége és baráti fogadtatása nemcsak Magyarországon, de Közép- és Nyugat-Európában is egyedülálló színvonalú volt.

– A verseny lebonyolításában nemcsak az egyesület hazai és határon túli tagjai, hanem a Gyulai Erkel Ferenc Gimnáziumból érkezett önkéntesek is segítettek.

A nemzetközi megmérettetésen a helyi klubot tíz versenyző képviselte, a gyulaiak tizenhárom kutyával álltak rajthoz a több mint száz indulót felvonultató mezőnyben. Az egyéni indulók között kezdő mini kategóriában Vencz Mercédesz és Suzy álhatott fel a dobogó legfelső fokára. Az A1 mini mezőnyében Csenki Vivien és Jessyka ezüstérmet szerzett, míg Baráth Orsolya és Maya, valamint Csenki Vivien és Maya az A1 mini és az A2 maxi versenyzők között ért a bronzérmes helyre.

A fürdővárosi csapatok is alaposan kitettek magukért, hiszen a midi csapat (Szabó Márton és Lili, Baráth Orsolya és Cory, Lenner Karolina és Csipisz, Soós Péter és Billy) a második helyen végzett, míg a mini csapat (Baráth Orsolya és Maya, Molnár Nikolett és Zoey, Vencz Mercédesz és Suzy, Szabó Ágnes és Bosco) bronzérmet vehetett át teljesítményéért.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)