Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Gyulai Rendőrkapitányság egy közlekedési baleset részesét és szemtanúit keresi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. április 18. 15:37
A Gyulai Rendőrkapitányság egy közlekedési baleset részesét és szemtanúit keresi
Várják azok bejelentését is, akik látták a balesetet, illetve a történtekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek

Összeütközött két kerékpáros Sarkadon. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a baleset részesének jelentkezését.

Sarkadon, a Bánát utca és a Hunyadi utca kereszteződésében 2018. április 14-én 10 óra körül összeütközött egy kerékpáros nő és egy kerékpárral közlekedő fiatal férfi. A balesetben a nő elesett és megsérült. A fiatalember felsegítette őt és megvárta a hozzátartozóit, majd mindannyian elhagyták a helyszínt. A rendőrség kéri, hogy a balesetben részes férfi, a körülmények tisztázása érdekében jelentkezzen a Gyulai Rendőrkapitányságon – tájékoztatta lapunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Várják azok bejelentését is, akik látták a balesetet, illetve a történtekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentést lehet tenni a Gyulai Rendőrkapitányságon (Gyula, Béke sugárút 51., 06-66/361-644), valamint a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán a nap 24 órájában, illetve a 112-es központi segélyhívó számon is folyamatosan fogadják a hívásokat.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)