Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dr. Görgényi Ernő: szívből gratulálok dr. Kovács József országgyűlési képviselőnknek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. április 09. 11:51
Dr. Görgényi Ernő: szívből gratulálok dr. Kovács József országgyűlési képviselőnknek
Gyula városa ismét jó példát mutatott

Dr. Görgényi Ernő ma közleményben gratulált dr. Kovács József választási győzelméhez. Gyula város polgármestere azt írja, hogy a választópolgárok meggyőző többsége által hozott döntés városunk érdekét szolgálja. Véleménye szerint Gyula városa ismét jó példát mutatott arra, hogy gyűlölködés, vádaskodás és a másik lejáratásása nélkül is lehet küzdeni a választók bizalmáért.

dr. görgényi ernő polgármester

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Szívből gratulálok dr. Kovács József országgyűlési képviselőnknek harmadik választási győzelméhez. A választópolgárok meggyőző többsége által hozott döntés városunk érdekét szolgálja. A következő 4 évre eredményes munkát és jó egészséget kívánok képviselő úrnak!

Egyúttal szeretném megköszönni a képviselőjelölteknek azt, hogy kulturált és intelligens hangnem jellemezte a gyulai választási kampányt. Ezzel ismét jó példát mutattunk arra, hogy gyűlölködés, vádaskodás és a másik lejáratására való törekvés nélkül is lehet küzdeni a választók bizalmáért. Azt kívánom, hogy valamennyi politikai szereplő ebből merítsen erőt az eljövendő politikai küzdelmekhez, ezzel is erősítve a demokráciát.

Üdvözlettel:

dr. Görgényi Ernő

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)