Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Legyél a várszínház barátja!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Elek Tibor • KULTÚRA • 2018. április 06. 14:49
Legyél a várszínház barátja!
A teátrum baráti körének tagtoborzóját április 6-án 17 órától tartják, majd levetítik Budapest Noir című filmet

Legyen a Gyulai Várszínház Színházbaráti Körének tagja! Miért? Azért, mert első kézből és közvetlenül értesülhet a színházzal kapcsolatos hírekről, a színház programjairól, előadásairól. Azért, mert a jegyvásárlás során előjogokat élvezhet. Azért, mert a színház nyári bemutató előadásainak főpróbáit ingyenesen megnézheti. Azért, mert szervezett alkalmakkor betekinthet a kulisszák mögé is. Azért, mert véleményével, ötleteivel hozzájárulhat a színház eredményesebb működéséhez. Azért, mert a legkülönbözőbb módokon segíthet a színháznak, a kultúrának, a művészetnek.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

S hogy miért is akarna segíteni a színháznak? Azért, mert a Gyulai Várszínház a miénk, gyulaiaké, s akkor fogjuk még inkább a magunkénak érezni, ha nem csak sűrűn látogatjuk az előadásait, de tevékenyen megpróbálunk hozzájárulni a sikeréhez is. Azért, mert színházba járni, a színházi előadásokról beszélgetni, a színházzal foglalkozni, a színházat segíteni egyszerre elegáns és trendi dolog.

Mindezt nem tudta eddig? Akkor még inkább megtudhatja a Gyulai Várszínház Színházbaráti Körének első találkozóján és tagtoborzóján, amelyet április 6-án, pénteken 17 órakor tartunk a kamarateremben. Tisztelettel kérem, jöjjön el, legyen a vendégünk, lépjen be a Színházbaráti Körünkbe! Értesüljön első kézből, közvetlenül aktuális terveinkről, a nyári évad programjairól, a közös munkába való bekapcsolódás lehetőségeiről.

A Színházbaráti Kör éves tagdíja 2018-tól még mindig jelképes, egy színházjegy árányi, azaz 2000 forint, de természetesen ki-ki lehetőségeitől és adakozó kedvétől függően nagyobb összeggel is támogató lehet.

Az évi tagdíjat befizetett baráti köri tagok a találkozó után 19 órától ingyenesen megnézhetik a Budapest Noir című új magyar filmet, a Kovács Vilmos nagy sikerű regényéből készített izgalmas krimit. A film egyébként 1000 forintos belépőjeggyel bárki által megtekinthető, azok által is, akik nem tagjai a Színházbaráti Körnek. Én azonban bízom benne, hogy egyre többen felismerik, miért is érdemes valóban szorosabban kapcsolódni a Gyulai Várszínházhoz, s miért érdemes erősíteni azt.

Találkozzunk április 6-án, pénteken 17 órakor a kamarateremben! Ha mégsem tudna eljönni a tagtoborzóra, a baráti körbe akkor is jelentkezhet a színház címein, telefonszámán.

A találkozóra és az előadásainkra, a Gyulai Várszínház igazgatóságának munkatársaival együtt, szeretettel várok mindenkit.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)