Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Firkin zenekar ad koncertet Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • KULTÚRA • 2018. március 28. 13:00
A Firkin zenekar ad koncertet Gyulán
Programajánló

Április 5-én, csütörtökön 19 órától a FiRkin zenekar lép fel a kamarateremben

Forrás: Koncert.hu

Kamaraterem

Április 5-én, csütörtökön 19 órától a Firkin zenekar ad koncertet. A műsorban egy akusztikus blokk is elhangzik Szalóki Ági Fonogram és Liszt Ferenc-díjas előadóművész közreműködésével. Április 9-én, hétfőn 19 órától az Orlai Produkciós Iroda Párterápia című előadását mutatják be. Április 11-én, szerdán 19 órától Zenés emberszabás címmel Herczku Ágnes, Lackfi János és Sinha Róbert ad műsort.

Művelődési központ

Kiss Adél Gyulai arcok című kiállítása április 6-ig látható az Erkel Ferenc Művelődési Központ földszinti galériájában. Március 31-én, szombaton 16 órától Jóból is megárt, ha sok címmel mutatja be húsvéti műsorát Pepe Manó a Családi szombat délután sorozat keretében.  Az előadást játszóház követi. A belépő 800 Ft. Április 9-én, hétfőn 17 órától a csíkszeredai Prizma Fotóklubnak és a gyulai Székely Aladár Fotóklubnak nyílik közös kiállítása. A megnyitón közreműködik az Erkel Ferenc Vegyeskar kamarakórusa. A tárlat április 30-ig tekinthető meg. Április 12-én, csütörtökön 19 órától Rúzsa Magdi ad koncertet.

Könyvtár

Március 29-én, csütörtökön 18 órától a Világjáró gyulaiak sorozat keretében Radnóti Virág és férje, Radnóti Tamás Ni hao, Kína! (Helló, Kína!) címmel tart előadást a városi könyvtár Simonyi-olvasótermében. Április 4-én, szerdán 17 órától a Boróka Magyar–Székely Kulturális Közhasznú Egyesület szervezésében Csató Imre Zsolt fotóiból nyílik kiállítás. A Várad a pillanatok tükrében című tárlatot Bokor Ildikó,  az egyesület elnöke nyitja meg.

Tájvízház

A Minden, ami víz című kiállítás április 30-ig, keddtől vasárnapig 9–16 óráig látogatható a Tájvízház belépőjével.

Vigadó

Március 31-én, szombaton 21 órától ismét Retro Művház Discót  tartanak. A belépő 800 Ft. Április 6-án, pénteken 15 órától rendezik meg a városi borversenyt. Az eseményen  a Fekete Trió működik közre. A belépés díjtalan.

Gyulai Ifjúsági Központ

Március 29-én, csütörtökön 16 órától az érdeklődők tojást festhetnek, és húsvéti ablakdíszeket készíthetnek. Az alapanyagokat a Gyulai Ifjúsági Központ biztosítja. A belépés díjtalan.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)