Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Filmet forgatnak a Gyulai Kolbász- és Sódarmustrán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2018. március 12. 14:52
Filmet forgatnak a Gyulai Kolbász- és Sódarmustrán
A rendezvényt március 16–18. között tartják a várkertben

A rendezvény budapesti sajtótájékoztatója

 

A hétvégi Gyulai Kolbász- és Sódarmustra lesz az első állomása annak a hetvenrészes filmsorozatnak, amely a hungarikumokat mutatja be – tájékoztatták lapunkat közleményükben a szervezők.  

A rendezvényt beharangozó budapesti sajtótájékoztatón Bordás Tibor főszervező elmondta: a nyolcadik sódarmustrát március 16–18. között rendezik meg a gyulai várkertben.

Hangsúlyozta: a rendezvényen méltóképp szeretnének megemlékezni az idén 150 éves gyulai húsiparról. Emellett az is cél, hogy népszerűsítsék a fürdőváros egyik hungarikumát, a gyulai kolbászt, és erősítsék a település turizmusát – tette hozzá.

Kifejtette: a hétvégén számos kulturális, gasztronómiai és szórakoztató programmal várják a gyulaiakat és a turistákat. Lesz kiállítás és vásár, disznóvágás-bemutató, kolbászkészítő verseny. A rendezvényen mások mellett koncertet ad Hevesi Tamás, Galambos Lajos, a Synema, a Wellhello és a 100 Folk Celsius.

A főszervező arról is beszámolt, hogy Hungarikumok nyomában című produkciónak önálló standja lesz a sódarmustrán. A filmsorozatban Kulcsár Edina, Revicky Gábor és Bodrogközi Rita is feltűnik majd.

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)