Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nevezd be a sörödet!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2018. március 09. 10:00
Nevezd be a sörödet!
A gyulai sörversenyre kisüzemi kézműves sörfőzdék és házi sörfőzők jelentkezését várják

 

 

Első alkalommal rendeznek sörversenyt a fürdővárosban a júniusi Gyulai Kézműves Sörfesztivál keretében – tájékoztatták lapunkat pénteki közleményükben a szervezők.

A 14 alapkategóriában meghirdetett Central European Beer Awards 2018 Sörversenyre kisüzemi kézműves sörfőzdék és házi sörfőzők jelentkezését várják május 11-ig.

Mint írják, a verseny célja az otthoni sörfőzés, a kulturált sörfogyasztás és a kisüzemi, kézműves sörök népszerűsítése, valamint a kisüzemi főzdék munkájának elismerése.

A versenyre benevezett italok arany, ezüst, bronz és champion minősítést kaphatnak, továbbá mindkét kategóriában kiosztják a Grand Champion címet. Az eredményhirdetést június 7–10. között tartják Gyulai Kézműves Sörfesztivál keretében.

Mint arról korábban beszámoltunk, a sörfesztivál első alkalommal szervezik meg a fürdővárosban. A gasztronómiai rendezvény középpontjában a kézműves sörök és a street food áll majd – olvasható a közleményben. Azt is kiemelik: Gyulán csaknem három évszázados hagyománya van a sörkészítésnek.

A rendezvényről és a verseny részleteiről itt olvashatnak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)