Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Előadás az elektronikus közbeszerzésről közérthetően

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2018. március 03. 09:27
Előadás az elektronikus közbeszerzésről közérthetően
A Békés Megyei Kormányhivatal földszinti nagytermében március 8-án

Az elektronikus közbeszerzés kötelező bevezetése a témája annak a konferenciának, amelyet március 8-án, csütörtökön 10 órától tartanak a Békés Megyei Kormányhivatal földszinti nagytermében (Békéscsaba, Derkovits sor 2.).

Az eseményen együttműködési megállapodást ír alá a Békés Megyei Kormányhivatal és a Közbeszerzési Hatóság – tájékoztatta lapunkat Baranyainé Imre Julianna, a BMKI sajtóreferense.

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer ez év április 15-től mind az ajánlatkérők, mind az ajánlattevők számára kötelezően alkalmazandó az Európai Unióban. A konferencia célja az új rendszer bemutatása, valamint a közbeszerzések ellenőrzési tapasztalatainak és a jogorvoslati eljárás szabályai legfontosabb változásainak ismertetése.

A rendezvény résztvevőinek lehetősége nyílik megvitatni a közbeszerzési tárgyú kérdéseiket, közbeszerzési tapasztalataikat az érintett szakértők bevonásával.

Az előadáson a részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció elvégezhető a http://bmkik.hu/kozbeszerzes/ oldalon.

Összes cikk - lent (max 996px)

iconElőadás az elektronikus közbeszerzésről (315 KByte)

A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)