Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Esős vasárnapot jósolnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2018. február 03. 17:06
Esős vasárnapot jósolnak
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Vasárnap egyre nagyobb területen és mind hosszabb időre kisüt majd a nap a változó felhőzet mellett, de kora délutánig az északkeleti megyékben még felhősebb lesz az ég. 

A legkeletibb tájakon csak estétől válthat át az eső vegyes halmazállapotú csapadékra. Éjszaka ugyanakkor egyre inkább csak a Dunától keletre, és ott is egyre kevesebb helyen valószínű gyenge, vegyes halmazállapotú csapadék, hajnaltól pedig a Dunántúlon már elkezd felszakadozni, csökkenni a felhőzet.

Vasárnap egyre nagyobb területen és mind hosszabb időre kisüt majd a nap a változó felhőzet mellett, de kora délutánig az északkeleti megyékben még felhősebb lesz az ég. Délelőttre keleten megszűnik a csapadék, ezt követően csak néhol lehet zápor, hózápor, havas esős zápor. Az északnyugati szelet többfelé kísérik élénk, ma estig több helyen még erős széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően +1 és -3 fok között alakul, ennél hidegebb csak néhol a dunántúli és északi havas, szélvédett helyeken lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 2 és 7 fok között valószínű.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)