Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Báloztak a gyulai gazdák

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. január 21. 10:40
Báloztak a gyulai gazdák
A résztvevők elhunyt tagjaikról is megemlékeztek

Gazdabált rendeztek január 20-án a Gyulai Dürer Albert Általános Iskola éttermében. Mint megtudtuk, az eseményt a 90-es évek óta minden évben megtartja a gyulai gazdák közössége, egyedül a tavalyi év maradt ki elnökük, Balogh Lajos halála miatt.

A GYulai gazdabál 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai Gazda és Polgári Egyesület elnöke, Werner György elmondta, hogy a rendezvényt évek óta ők szervezik. Hozzátette: idén is nagyon népszerű volt a program.
 
– Mintegy 140 jelentkeztek, aminek nagyon örülünk, hiszen ez az esemény minden évben kiváló alkalmat ad a kikapcsolódásra és a kapcsolatépítésre. Már évek óta visszajáró bálozóink vannak. Idén az eseményen levélben köszöntötte a megjelenteket Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület országos elnöke, és néhány perces megemlékezést is tartottunk elhunyt tagjaink, Vincze Endre, Csordás Józsefné, Balogh Lajos és Pikó András emlékére – részletezte az esemény szervezője.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Hozzátette: a rendezvényre meghívást kapott Görgényi Ernő polgármester, Várfi András, a Békés megyei önkormányzat közgyűlésének alelnöke, és Balogh Lajos utódja, Kiss Szabolcs önkormányzati képviselő. 

A bál kora este kezdődött, a zenét a nagyváradi Sanzon együttes, a jó hangulatot a magyaros fogások és a pálinkakóstolás biztosította a gyulai gazdák számára. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

 
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)