Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bokszolókat toboroz a GYSE

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gy. N. • SPORT • 2018. január 19. 14:30
Bokszolókat toboroz a GYSE
A szakosztálynál hobbisták jelentkezését is várják

 

 

A Gyulai Sport Egyesület ökölvívó-szakosztályának kapuja mindenki előtt nyitva áll, aki kíváncsi a boksz világára. Amatőr- (hobbiszintű) és profi szintű felkészítésre egyaránt adott a lehetőség a szervezetnél.

A szakosztály edzője Gyarmat Attila, aki a 70-es, 80-as években működő GYSE ökölvívó-szakosztályán kezdte a sportot. A korosztályos magyar bajnokságokon első, második, harmadik helyezéseket ért el. Az eredményes ökölvívást követően Szántó Imre karolta fel, és a budapesti Honvédban folytatta bokszolói pályafutását.

A szakember elmondta, az immár egy éve működő szakosztály a GYSE korábbi vonalát, hagyományát igyekszik továbbvinni. Maga a sportág nem a féktelen erőszakot képviseli, a leendő bokszolók fokozatosan sajátítják el az ökölvívás alapjait és művészetét, ezt követően mérhetik össze tudásukat egymással. Ez a tanulási folyamat lépésről lépésre történik, erre a GYSE edzője gondosan odafigyel, így sem a kezdő sportolóknak, sem szüleiknek nem kell aggódniuk a testi épség megőrzése miatt.

A bokszolók lehetőséget kapnak arra, hogy kiszélesíthessék technikai tudásukat, és részt vehessenek különböző versenyeken, a bemutatómérkőzésektől kezdve egészen a magyar bajnoki, országos szintű rendezvényekig. Betekintést nyerhetnek különböző neves szakosztályok edzéseibe, amivel új tapasztalatokat szerezhetnek. Gyarmat Attila kiemelt edzéstervet biztosít a sportolók mozgáskoordinációjának, magatartásának, önvédelmének és szociális fejlődésének érdekében.

Az egyesület ökölvívóedzéseit a Gyulai Implom József Általános Iskola tornatermében tartják hétfőn, kedden és csütörtökön 17 órától.  A GYSE olyan támogatókat keres, akik a versenyzők számára további lehetőséget biztosítanak arra, hogy minél több szakmai képzésen vehessenek részt, és megfelelő anyagi hátteret teremtve hozzájárulnak az ökölvívók sikereihez.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)