Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kupagyőzelemmel indították az évet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. január 16. 09:00
Kupagyőzelemmel indították az évet
A Várfürdő-Gyulai Termál FC utánpótláscsapata nyerte az orosházi Téli Kupát

Téli Kupa néven rendeztek teremlabdarúgó-tornát január 14-én. Az Orosházán megrendezett utánpótlás-seregszemlén a Várfürdő-Gyulai Termál FC 2011–2012-es korosztályos csapata is részt vett.

Átrobogott a mezőnyön a Forrás-csapat

Fotó: Várfürdő-Gyulai Termál FC

A nyolc csapat részvételével zajló tornán két négyes csoportban kezdték meg az együttesek a küzdelmet. Forrás Imre gárdája az A csoportban kapott helyet, ahol a DAFC Szeged, az Orosháza A és a Hódmezővásárhely együttesei futottak versenyt egymással.

A fürdővárosi csapat mindhárom csoportmérkőzését nagy aránnyal húzta be, az elődöntőben pedig a Grosics Akadémiát söpörték el a döntőbe jutástól. A kupa döntőjében aztán a Forrás-csapat újra megütközhetett a csoportkörben már egyszer legyőzött Orosháza A együttesével.

– A döntőben újra összekerültünk az Orosháza A csapatával. A 4-4-es rendes játékidőben elért eredmény után büntetőrúgásokra került sor. Az orosháziak a negyedik rúgást elhibázták, mi meg berúgtuk, így lettünk elsők – idézte vissza a döntőt Forrás Imre.

 

 

Fotó: Várfürdő-Gyulai Termál FC

A torna legjobb játékosának a Várfürdő-Gyulai Termál FC csapatából Vörös Domokost választották.

Eredmények: Várfürdő-Gyulai termál FC–Szeged 8-1, Orosháza A–Várfürdő-Gyulai Termál FC 2-6 és Várfürdő-Gyulai Termál FC–Vásárhely 5-2. Elődöntő: Grosics Akadémia–Várfürdő-Gyulai Termál FC 0-5. Döntő: Orosháza A–Várfürdő-Gyulai Termál FC 4-4.

A kupagyőztes csapat tagjai: Mészáros Ábel, Vörös Domokos, Bányai Mihály, Bíró Kende és Ruzsa Balázs. Edző: Forrás Imre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)