Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai adomány a babamentő inkubátorban hagyott kislánynak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2018. január 15. 13:31
Gyulai adomány a babamentő inkubátorban hagyott kislánynak
Réthy Fruzsinát Mikus Éva, Franz Köstner és Bagosi Sándor ajándékozta meg

Adományátadó eseményt tartottak január 15-én a Dr. Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet gyermekosztályán. A békéscsabai kórház babamentő inkubátorában hagyott csecsemőt három gyulai támogató látogatta meg.

három gyulai támogató látogatta meg Réthy Fruzsinát

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Mikus Éva, Franz Köstner és Bagosi Sándor babakocsival, ruhával és ajándékokkal kedveskedett a Réthy Fruzsina névre keresztelt kislánynak. Bagosi Sándor, a nemrég Sikeres Gyulai kitüntetést kapott fürdővárosi vállalkozó egy különleges nyakláncot is átnyújtott Fruzsinak.

Az adományokat Becsei László főigazgató főorvos és Baji Sándor, a békéscsabai kórház gyermekosztályának vezető főorvosa vették át.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Mint ismeretes, január elején egy egészséges kislányt hagytak a békéscsabai kórház babamentő inkubátorában. Réthy Fruzsina a kilencedik újszülött, akit 2006 óta a babamentő inkubátorban helyeztek el.

Mint azt Mikus Éva elmondta, a most átadott babakocsival és kisruhával a jövőbeli örökbefogadóknak szerettek volna segíteni. – Azt Bagosi Sándor nevében is mondhatom, hogy a jövőben is figyelemmel fogjuk kísérni Fruzsi életét.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Becsei László főigazgató megköszönte az adományokat, és reményét fejezte ki, hogy ez a gondoskodás továbbra is fennmarad. – A kiváló egészségi állapotban lévő újszülött ügyében jelenleg gyámhatósági eljárás van folyamatban – ismertette.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)