Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Százezer forintot adományozott a Jobbik a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. január 12. 17:00
Százezer forintot adományozott a Jobbik a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak
A felek kiemelték, hogy a jótékonykodásnak nincs köze a politikához

Százezer forintot adományozott a Jobbik a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak január 12-én, amelyet Dévényi-Dabrowsky Géza, a párt Békés megyei 3. számú választókerületének parlamenti képviselőjelöltje és Csengeri Lajos, a Jobbik helyi alapszervezetének elnöke adtak át Abulrahman Abuldrab Mohamednek, az alapítvány elnökének, valamint Fodor Zsuzsanna kuratóriumi tagnak.

dévényi-dabrowsky gézafodor zsuzsannacsengeri lajos és abdulrahman abdulrab mohamed

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

– Az ötlet régóta felötlött bennünk, már ősszel felvettük a kapcsolatot a főorvos úrral – mondta Dévényi-Dabrowsky Géza. – A két ünnep között aláírtuk az adományozási okiratot, amelyet az alapítvány szívesen fogadott, hiszen ez egy jó szándékú, politikától mentes adomány.

Fodor Zsuzsanna ugyancsak elmondta, hogy az adományozás független a politikától, hiszen a koraszülöttmentő az egész megyéé, bárki használhatja, akinek szüksége van rá. Hozzátette, hogy jelenleg is folynak az autó fenntartásáról szóló tárgyalások, a beszerzések folyamatban vannak, így előreláthatólag 2-3 hónapon belül útjára indulhat a mentőautó.

Csengeri Lajos kifejtette, hogy a közelmúltban születtek ikergyermekei, akik szintén koraszülöttek voltak, így átérzi a mentőautó fontosságát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)