Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 2018 a civil szervezetek éve lesz a fürdővárosban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2018. január 12. 14:00
2018 a civil szervezetek éve lesz a fürdővárosban
Civil egyeztető fórumot tartottak Gyulán

Civil egyeztető fórumot tartott a Gyulai Civil Szervezetek Szövetsége január 11-én. Az eseményen köszöntőt mondott Alt Norbert alpolgármester, aki hangsúlyozta, hogy a civil szervezetek olykor összetartóbb és fontosabb csoportosulások, mint a politikai szervezetek. Kijelentette: 2018 a civil szervezetek éve lesz a fürdővárosban.

Egyeztető fórum a gyulai Civil Házban 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A tájékoztató rendezvényen elsőként Pettkó András Nemzeti Együttműködési Alap Új Nemzedékek Kollégiumának tagja tartott előadást. A szakember elsősorban eljárási és pályázattechnikai tanácsokkal szolgált a megjelenteknek. Kiemelte, hogy a pályázati lehetőségek a jövőben bővülnek, és a tervek szerint új típusú civil pályázatok lesznek elérhetők.
 
A folytatásban Herczegné Szabó Marianna kollégiumi tag tájékoztatta az érdeklődőket arról, miként érdemes a pályázatokat megírniuk. Azt kérte, hogy a civilek számoljanak be részletesen szervezeteik működéséről, eddig elért eredményeikről, aktivitásukról, hiszen az a bírálóbizottság számára is hasznos információ lehet.
 
Alt Ilona, a Napkör Társadalmi Innovációs Egyesület Leader HACS-munkaszervezetének vezetője a Napkör Társadalmi Innovációs Egyesület Leader-pályázatainak aktualitásait részleteztet. Kiderült: Gyula esetében kizárólag külterületen megvalósuló projektekre pályázhatnak majd a helyiek.
 
Az esemény végén Oravecz Katalin, a Napkör Társadalmi Innovációs Egyesület Gyulai Helyi Közösség munkaszervezet-vezetője a közösség pályázatainak aktualitásait ismertette.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

 

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)